Nya trender inom catering i Stockholm 2019

En av de största trenderna inom catering i Stockholm för hösten 2019 verkar vara sydvästra livsmedel samt andra typer av etniska livsmedel. Allt med lite bett och lite färg gör att det är lockande för människor dessa dagar. Sydvästlig mat och plock bufféer kan gå hand i hand på det ultimata sydvästra bröllopet i år när du utforskar nya saker såsom quesadillas i miniatyr. I Stockholm finns flera utmärkta cateringfirmor som alltid hänger med i de senaste trenderna vare sig det gäller småplock av olika smörgåsar som är gjorda med kryddor eller vackert presenterade middagar på stora bröllop eller evenemang.

För en brunch eller frukost på våren 2019, verkar choklad vara ordningen för dagen. Para ihop även crêpes med choklad eller att sprida dem med nutella verkar vara något som alla älskar. Choklad muffins eller lägga choklad chips på banan och gör nöt muffins, lägg även till choklad pannkakor i form av miniatyr choklad chips som strös över frukten smaksatt sirap är väl emot och avsmakas med fördel. 

Om dess dekadenta och choklad och det är läckra, dess ”till frukost i år. Skivad färsk frukt, jordgubbar, vindruvor, hallon, blåbär eller livsmedel som är mycket naturliga och mycket hälsosamma är ett utmärkt val som en del av frukost eller brunch, men att doppa såser är en verklig nödvändighet för presentation och smak i år. Såserna kan vara kreativa, honung och helt vete bär, eller ens grekiska såser yoghurt som används för att doppa frukt och tillsätt lite av kick till livsmedel är vad folk verkar vara ute efter när de beställer hos cateringföretag i Stockholm.

Friterad mat är den hetaste trenden i cateringbranschen just nu

För brunch, lunch eller till och med en buffé middag, är chips gör också en stor hit i år, men gjorda på ett mer naturligt och mer hälsosamt sätt. Friterat verkar vara okej med folk, men potatisen som var stapelvara är inte längre den enda vägen att gå. Rödbetor, morötter, till och med gröna bönor och palsternacka och sötpotatis är alla med på listan över nya marker för att skapa friterad mat. Servera dem med härliga gourmet dips som är handgjorda hos cateringfirmor i Stockholm, till exempel dill dip eller ranch stil för en smak som är säker på att göra en var än du serverar det.